ServiceLaptop.eu > Blog > Programe Utile > Antivirus-ul – Un program important pentru computerul tau

Antivirus-ul – Un program important pentru computerul tau

Antivirus – ul este un program de securitate a datelor, care are scopul de a proteja computer-ul utilizatorului impotriva virusilor, spyware-ului, atacurilor phishing si altor amenintari cibernetice online.

Imbunatatirea eficientei datelor pe internet a crescut in consecinta sensibilitatea virusilor pentru multi utilizatori online.

Nu subestimati niciodata importanta unui program antivirus, deoarece nu veti intelege niciodata gradul de daune pe care malware-ul sau virusul il poate face sistemului dumneavoastra.

Acesta poate deteriora si distruge datele si documentele d-voastra. Poate paraliza sistemul si il poate face complet inutilizabil.

Poate corupe datele si informatiile importante ale utilizatorului. Va poate sterge datele. Unii dintre ei chiar va pot fura informatii si date pretioase.

Acesta se va asigura, ca nu se va intampla acest lucru.

Antivirusul v-a detecta si va gasi orice program, fisier sau dosar suspect, dupa  care il va sterge.

De exemplu, atunci cand conectati un USB la computer, programul antivirus va verifica daca exista continut amenintator in interiorul unitatii flash.

Inainte de a putea fi conectat la pc, programul antivirus se va asigura ca este curat.

Daca nu ati instalat un software antivirus, aveti un risc semnificativ care va poate costa mult mai mult decat pretul unui abonament. Mentinerea unui instrument antivirus extrem de apreciat va asigura siguranta computerului.

Cum putem ajuta?

Astfel va putem ajuta sa gasiti cel mai bun software care se potriveste nevoilor dvs. de securitate.