ServiceLaptop.eu > Blog > Laptopuri Noi > Hp Omen X 2s primul laptop cu ecran dual

Hp Omen X 2s primul laptop cu ecran dual

Omen X 2S este un laptop de jocuri care are un ecran principal de 15 inchi, cu un ecran secundar de 6 inch care este construit deasupra tastaturii.

Omen X 2S are un touchpad traditional care este orientat vertical si situat in partea dreapta a tastaturii.

Ecranul principal Omen X 2S de 15 inchi are o rezolutie de 1080p si o rata de reimprospatare de 144Hz pentru o miscare mai usoara atunci cand jucati sau vizionati videoclipuri.

Exista, de asemenea, un afiaaj opțional de 4K cu o rata de reimprospatare de 240 Hz pentru jucatorii dedicati care au nevoie sa reactioneze mai rapid decat adversarii lor. 

Modelul secundar de 6 inch, 1080p, actioneaza foarte mult ca GamePad pe un Nintendo Wii U, afisand informatii suplimentare pe care nu le-ati putea potrivi pe ecranul principal.

De asemenea, puteti utiliza mini-afisajul pentru a seta macro-urile si pentru a monitoriza performanta sistemului.

Modelul OMEN X 2S

Este sustinut de o caracteristica de oglindire a ecranului in timp real, care permite taierea si marirea unor parti ale ecranului principal – inclusiv copierea unei portiuni de hărti dintr-un joc de curse.

Omen X 2S este laptop-ul pilot de jocuri HP.

Este echipat cu un procesor Intel Core 9 Core 9, pana la 32GB de RAM, un SSD de 1TB si Nvidia GeForce RTX 2080 Max- Q cu 8 GB de VRAM.

RTX 2080 este placa grafica de varf de la Nvidia capabila sa ruleze cele mai recente jocuri la setarile grafice Ultra.

Pentru sistemul de racire cu 5 cai de aer, au utilizeazat un compus metalic lichid aplicat sistemului termic prin metoda Thermal Grizzly Conductonaut, rezultand o disipare a caldurii de 10 ori.

Omen X 2S are iluminare RGB, cum sunt cele mai moderne laptopuri de jocuri si are o grosime de 0,8 cm, fiind mai portabil decat colegii sai.

Omen X 2S va fi disponibil din iunie la pretul de pornire de 2.099 USD.