ServiceLaptop.eu > Blog > Programe Utile > OneDrive – Tot ce trebuie sa stiti despre OneDrive

OneDrive – Tot ce trebuie sa stiti despre OneDrive

OneDrive este un serviciu de stocare in cloud de la Microsoft.

Acesta va permite sa stocati in siguranta toate fisierele importante, intr-un singur loc si apoi sa le accesati virtual oriunde.

A fost cunoscut sub numele de SkyDrive, dar a fost rebranded la inceputul anului 2014, ca urmare a unei probleme de marca ridicata de un post de radio din Marea Britanie.

Functioneaza exact ca un hard disk traditional, doar ca este pe internet ai aveti acces la caracteristici suplimentare.

Utilizatorii pot stoca fotografii, documente, videoclipuri si toate tipurile de fisiere pe aceasta platforma. Microsoft permite tuturor utilizatorilor sa sincronizeze fotografiile, videoclipurile si setarile sincronizate cu contul lor OneDrive.

De asemenea, OneDrive faciliteaza partajarea continutului cu alte persoane si colaboreaza in timp real utilizand integrarea Office 365 .

Utilizatorii Windows 10 beneficiaza si mai mult de avantaje.

Atunci cand PC-ul este conectat utilizand un cont Microsoft, puteti sa sincronizati si sa derulati setarile Windows pe toate dispozitivele dvs. si sa stocati cheile de recuperare BitLocker si alte date.

Fișierele On-Demand sunt o alta caracteristica excelenta care va permite sa accesati fisiere fara a fi nevoie sa le descarcati mai intai pentru a salva o multime de spatiu de stocare local.

Deoarece datele sunt stocate in cloud, functioneaza si ca mecanism de recuperare a datelor daca dispozitivul dvs. se rupe sau este furat.

In mod implicit, OneDrive ofera 5 GB de spatiu de stocare gratuit. Cu toate acestea, utilizatorii mai vechi pot solicita 15 sau chiar 25 GB de spatiu liber.

Puteti stoca orice tip de fisier, atata timp cat acestea nu sunt mai mari de 10 GB fiecare.

Daca aveti nevoie de spatiu suplimentar, OneDrive are cateva planuri de depozitare, atractive care se pot achizitiona pentru o taxa lunara.